Kun tarvitaan konkreettiset toteuttajat

Palvelut » Maanrakennustyöt

Maanrakennus Helsingissä ja Uudellamaalla

Concrete Urakoinnin maanrakennuspalveluilla varmistut siitä, että talon pohjatyöt ovat kunnossa ja oikeaoppisesti toteutettu. Maarakennus on tärkeä osa uudisrakentamista ja me hoidamme sen vahvalla ammattitaidolla. Maanrakennuspalvelumme taipuvat mainiosti myös salaojitusten tekoon ja muuhun viherrakentamiseen, kuten vaikkapa puistourakointiin. Toimimme joustavasti Vantaalla, Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella. Kun tarvitset projektiisi maanrakennuksen osaajaa, ota yhteyttä, sillä Concrete on kova sana. 

Meiltä onnistuvat muun muassa: 

- Maanrakennustyöt 

- Piha- ja salaojatyöt 

- Puistourakointi


Concrete Urakoinnin maanrakennuspalveluilla varmistut siitä, että talon pohjatyöt ovat kunnossa ja oikeaoppisesti toteutettu. Maarakennus on tärkeä osa uudisrakentamista ja me hoidamme sen vahvalla ammattitaidolla.

Maanrakennuspalvelumme taipuvat mainiosti myös salaojitusten tekoon ja muuhun viherrakentamiseen, kuten vaikkapa puistourakointiin. Toimimme joustavasti Vantaalla, Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella. Kun tarvitset projektiisi maanrakennuksen osaajaa, ota yhteyttä, sillä Concrete on kova sana.

Meiltä onnistuvat muun muassa:

  • Maanrakennustyöt
  • Piha- ja salaojatyöt
  • Puistourakointi

Olemme uusineet niin piha-aitoja kuin roskakatoksia ja rakentaneet myös kokonaisen lähiliikuntapaikan. Katso täältä referenssikohteitamme.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Ota meihin yhteyttä!

Kun suunnittelet julkisivuremonttia tai muuta korjaustyötä, käänny Concreten puoleen. Meillä on vuosien kokemus monenlaisista kohteista. Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme pian asiaan!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse