Kun tarvitaan konkreettiset toteuttajat

Palvelut » LVI-työt

Talotekniset muutostyöt kiinteistöjen omistajille

Concrete Urakointi Oy toteuttaa LVI-työt vahvalla ammattitaidolla suunnitelmiesi mukaan. Jos on tarpeen toteuttaa kiinteistön IV-laitteiden päivitys, käyttövesi- tai viemäriremontti tai energiasaneeraus, Paras valintasi on tällöin Concrete.

Usein asiakkaamme haluavat antaa meille kokonaisvastuun koko hankkeen toteuttamisesta. Silloin hoidamme kaikki rakennustekniset-, sähkö- ja automaatiotyötkin. Vahvin osa-alueemme on kokonaishankkeiden tehokas hallinta.
Toimimme luontevasti sekä saneeraus- että uudiskohteissa, ja palvelemme niin kiinteistöjen omistajia kuin yrityksiäkin. Pidämme huolen siitä, että kaikki LVI-ratkaisut tehdään alan parhaita työmenetelmiä, laitteita ja varaosia käyttäen. Näin saadaan toimintavarma lopputulos, joka on tärkeä osa myös asumisen viihtyisyyttä. Toimimme pääasiassa Vantaalla, Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella. Kun etsit LVI-töiden asiantuntijaa, ota yhteyttä, sillä Concrete on kova sana.


Meiltä saat esimerkiksi seuraavat LVIAS-työt:


Vesi- ja viemäri
Ilmastointi
IV-konehuoneen lisäys tai saneeraus
Lämmitys
Lämmöntalteenotto (LTO)
Viilennys
Maalämpö
LVI-töihin liittyvät sähkö- ja automaatioratkaisut


Meiltä hoituu niin toimitilamuutoksien LVIAS-työt kuin taloyhtiön energiasaneerauksien maalämpö- ja lämmöntalteenoton muutostyöt. Tutustu muutamiin LVI-töiden referenssikohteisiimme.


Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Ota meihin yhteyttä!

Kun suunnittelet julkisivuremonttia tai muuta korjaustyötä, käänny Concreten puoleen. Meillä on vuosien kokemus monenlaisista kohteista. Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme pian asiaan!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse